Holdbeskrivelser

Vi har en række forskellige hold, og sikkert også et hold der er noget for dig. Under holdbeskrivelserne ses også en beskrivelse af vores intro-forløb.

VS: Fitnessboksning

Konditionstræning. 

Træning fra boksning uden nærkamp. Træning med boksehandsker, plethandsker og sandsække.

Fitnessboksning er en sjov og varieret måde at træne på og alle har mulighed for at profitere og forbedre deres form. Træningen og filosofien er, at alle skal kunne deltage og det er dig selv der lægger niveau, intensitet og tempo i træningen.

Til fitnessboksning bevæger man sig hele tiden, enten på sække eller på stedet, i løb, hop eller spring.

Der arbejdes konstant med pulsen, som det ene øjeblik ligger i fedtforbrændings-zonen og i det andet i maxpuls-området.

I timen er der gentagne skift mellem at slå på sækkene og øvelser på gulvet, gør at du hurtig vil opnå dine træningsmål.

Fitnessboksningen kan øge koordination, balance, smidighed og koncentrationen.

VS: Pump

Styrketræning. Helkropsprogram. Koreograferet program til musik.

Pump er en vægtstangs-baseret træning, der er specielt designet til at hjælpe dig med at blive slank, tonet og fit. I pump bruges en kombination af motiverende musik og instruktør samt videnskabeligt bevidste elementer for at hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere.

Pump er pre koreograferet og instruktøren vil guide dig sikkert igennem alle øvelserne.

Pump er baseret på "The rep effect", hvor man løfter lette vægte mange gange. Lav vægt og mange gentagelser giver slanke, markeret, atletiske muskler.

Der er mange fordele ved at deltage i pump. Det er fantastisk træning, uanset om du ønsker at tabe dig, opbygge muskler eller tone hvad du har. Pump kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Timen kræver ingen forudsætninger, alle kan deltage. Så kom og gi' den gas...

VS: Combat 

Konditionstræning. Koreograferet program til musik.

Combat er et hold, der giver dig mulighed for at slå og sparke dig hen mod dine fitness-mål. Combat er inspireret af kampsport. Bevægelser fra forskellige typer kampsport er sat sammen i en lækker koreografi. Musikken bærer en igennem timen. Udover at være en fantastisk cardiotræning er holdet også fremragende til at forbrænde fedt, mindske stress og forbedre din koordination.

Combat er baseret på cardio peak træning. Her holdes din hjertrytme på ca. 60-80% af dit maximum og undervejs er der perioder med høj intensitet -dvs. med en puls mellem 85-90% af din maxpuls. Denne kombination af steady state og træning med høj intensitet har vist sig at opbygge cardio-udholdenhed og have samme fedtforbrændingseffekter som højintensitetsintervaltræning (HIIT). hvilket gør holdet ideelt hvis man ønsker at tabe sig.

Vi siger velkommen til "the battlefield" -du kommer ikke til at kede dig.

Så er du til koreografi, smil på læben og sved på panden, så er timen noget for dig.

Timen kræver ingen forudsætninger, alle kan deltage. Så kom og gi' den gas...

VS: Funktionel HIIT

Cross træning: Styrke og kondition

Funktionel HIIT er et hold med høj intensitet til enhver træning. Der arbejdes i forskellige intervaller. De korte og intense intervaller med arbejde efterfulgt af perioder med pause, giver dig mulighed for at være i din maximale træningszone og dermed opnå resultater hurtigt. Man kan selvfølgelig også vælge at sætte tempoet ned og fokusere mere på teknikken. Træningen kan tilpasses til alle niveauer.

På holdet arbejder vi med en række af funktionelle øvelser, der ikke kun gør dig stærkere i dagligdagens gøremål, men også booster din kondition, koordination og styrke. Du vil opnå resultater hurtigt.

Fordi øvelser, vægt og tempo kan tilpasses til den enkelte, er funktionel HIIT for alle, uanset højde, drøjde, alder og køn.

Kom og gi' den gas sammen med os.

VS: Tunge løft

Styrketræning

Tunge løft er holdet for dig, der gerne vil løfte tungt sammen med andre og under kyndig vejledning.

Du vil lære grundlæggende teknik, således du også vil kunne træne de tunge løft på egen hånd.

Holdet tunge løft vil give dig en lang række af positive effekter, heriblandt øget muskelmasse.

Allerede i 30'erne begynder man at miste muskelmasse, ligeledes under vægttab. Tunge løft vil hjælpe med at opbygge din muskelstyrke. Du vil øge både stofskifte og kalorieforbrænding, hvormed kroppen forbrænder flere kalorier i løbet af en dag, end den ellers ville have gjort. Derudover stiger efterforbrændingen markant, hvilket ligeledes betyder, at kroppen forbrænder flere kalorier.

Holdet er for alle. Der tages udgangspunkt i den enkeltes fysiske formåen.

VS: Core

Styrketræning

Core er 30 minutters fokuseret styrketræning af din kerne (Core) - dvs. de dybe mave- og rygmusker. En stærk kerne er med til at sikre dig en velfungerende krop, en flot kropsholdning og en fladere mave.

Holdet er baseret på varierede styrketræningsøvelser af mave- og rygmusklerne samt legende øvelser, hvor du næsten glemmer at det er træning.

Core er for dig, som ønsker styrke og stabilitet i mave og lænd samt en bedre holdning og en fladere mave. Instruktøren guider dig igennem alle øvelserne, så du får det maksimale ud af træningen.

Uanset hvem du er, og hvad du træner op til, så er Core et nyttigt og vigtigt supplement til din øvrige træning.

Alle kan være med.

VS: Yoga

Smidighedstræning og styrke

Vi har fokus på både styrke, smidighed, balance, koncentration, nærvær og åndedræt.

Der undervises både dynamisk og i fordybelse med længere tid i stillingerne (Stående, siddende eller liggende).

Yoga udvider vores kropsbevidsthed og koncentrationsevne. Når de fysiske øvelser udføres med nærvær, lærer vi os selv bedre at kende og får redskaber til selvregulering og mental ro.

Alle kan deltage!

Undervisningen har bl.a. fokus på kroppens alignment i de forskellige yogastillinger. At det ikke handler om at gå så langt som muligt, så det bliver på bekostning af, hvad der er hensigtsmæssigt for vores krop.

Vi lægger vægt på personlig undervisning og guider gerne den enkelte. Vi træner åndedrættet undervejs, kommer hele kroppen rundt med foroverbøjninger, bagoverbøjninger, rotationer samt omvendte stillinger og slutter altid af med afspænding.

I undervisningen lægges vægt på, at du dyrker din egen yoga uden, at sammenligne dig med andre på holdet.

Vi skal lære at acceptere, at vi er forskellige. Vi kommer ikke med samme "bagage" og hvad der er nemt for den ene, kan være svært for en anden!

Yoga er for alle uanset alder og køn!

VS: Cykling

Konditionstræning

Cykling er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakker, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere... Alt imens musikken banker dit humør helt op.

Ved cykling bliver iltet pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte.

Træning er varieret. Vi kommer i bedre form -får pulsen op, sved på panden, men vi hygger os også og har en fest på cyklerne til noget godt musik.

Husk -det er din træning. Du bestemmer selv hvor hårdt det skal være og hvor meget du vil presse dig selv.

Instruktøren vil altid gerne hjælpe med at indstille cyklen korrekt, så hold dig ikke tilbage.

På vores cykler kan man bruge cykelsko med SPD-klamper eller almindelige træningssko.

Timen kræver ingen forudsætninger, alle kan deltage. Så kom og gi' den gas...

VS: Step

Konditionstræning. Koreograferet til musik.

Step er klassisk cardio-træning. Til step bevæger vi os op, rundt og ned fra stepbænken, mens vi har en fest. Vi hører meget forskelligt musik, men fælles for alle numre er et stærkt beat, der gør det lettere at følge takten. Man træder op, rundt og ned fra bænken i forskellige mønstre for at øge pulsen og vejrtrækningen samt styrke dine muskler. Stepbænkens højde kan indstilles, så du kan øge sværhedsgraden i takt med at din kondition bliver bedre.

Du er inviteret til fest, HVER gang du skal til træning, og du kommer ikke til at kede dig.

Så er du til koreografi, smil på læben og sved på panden, så er timen noget for dig.

Timen kræver ingen forudsætninger, alle kan deltage. Så kom og gi' den gas...

VS: DanseFit

Kondition og koordinationstræning.

DanseFit er dans og aerobic blandet i et super lækkert dansemix. Koreografien er simpel, så alle kan være med. I danseFit har vi taget det bedste fra aerobic, funk, salsa, hiphop, street og mange andre stilarter i et forrygende mix.

Du er inviteret til fest, HVER gang du skal til træning, og du kommer ikke til at kede dig.

Så er du til koreografi, smil på læben og sved på panden, så er timen noget for dig.

Timen kræver ingen forudsætninger, alle kan deltage. Så kom og gi' den gas...

VS: Zumba

Konditions og koordinationstræning

Zumba er latin-inspireret fitnessdans for alle. Fokus er, at vi har det sjovt, får sved på panden og får et pusterum fra alle de tanker, vi kan rende rundt med i en travl hverdag. 

Det kræver ikke danseerfaring at deltage, og alle kan være med.

Vi giver den gas til verdensrytmer som salsa, cumbia, reggaeton, bachata, merengue, chachacha og mange flere.

Masser af skøn musik, godt humør og dejlig energi.

Kom og vær med og bevæg hofterne med os.

Lad os holde en fest - Let's go Zumbaaa.


VS: Slyngtræning

Stykre og mobilitetstræning

Slyngtræning er baseret på funktionel træning, hvor du bruger din egen kropsvægt som modstand - og får en super effektiv træning af hele kroppen. Øvelserne foregår i en ophængt slynge-sele med to håndtag.

I træningen bruger du din egen kropsvægt som modstand, når du laver øvelserne. Det giver en super effektiv træning fra start til slut, og fordi du udelukkende arbejder med din egen kropsvægt, er det også skånsom træning, hvor du kan regulere intensiteten efter dit niveau.

Desuden er træningen en effektiv måde at styrke din kerne-muskulatur på, da dine dybe mave- og rygmusker konstant er aktiveret, når du arbejder med slynge-selen.

Instruktøren sørger for at guide dig grundigt gennem øvelserne og hjælper dig med at justere indstillingerne, så du hele tiden bliver udfordret og får det optimale ud fra din træning.

VS: Outdoor

Crosstræning: Kondition og styrke

Outdoor er et hold med høj intensitet til enhver træning. Træningen foregår udendørs både i regnvejr og solskin. Der arbejdes i forskellige intervaller samt AMRAP. På holdet arbejder vi med en række af funktionelle øvelser, der ikke kun gør dig stærkere i dagligdagens gøremål, men også booster din kondition, koordination og styrke. Du vil opnå resultater hurtigt.


Træningen kan tilpasses til alle niveauer. Man styrer selv vægt/modstand og tempo og kan derfor selv regulere intensiteten. Instruktøren giver altid forslag til alternative øvelser skulle det være nødvendigt. Instruktøren vil hjælpe dig med at udføre øvelser korrekt, således at du får det maximale ud af træningen og undgår skader.


De redskaber der oftest bruges er traktordæk, elastikker, kettlebells og vægtskiver.

Fordi øvelser, vægt og tempo kan tilpasses til den enkelte, er outdoor for alle, uanset højde, drøjde, alder og køn.

Kom og gi' den gas sammen med os. Frisk luft og træning er godt for krop og sjæl.

VS: Bold

Cross træning: Styrke og balance.

Bold-holdet er sjov og effektiv træning med de store gymnastik-bolde som redskab. Træningen henvender sig til alle, der er interesserede i en sjov og effektiv træningsform.

Ved træning styrker vi de stabiliserende muskler omkring mave, ryg og bækken.

Vi forbedre vores balance, kondition, øger vores muskelstyrke og opnår en bedre koordinationsevne.

Fokus i træning er på din core, hvilket forbedre din kropsholdning.


Træningen foregår på eller med de store bolde. Øvelserne laves både siddende, stående, samt mave- og rygliggende, bl.a. på måtte. Øvelserne er tilrettelagt så både din kondition og muskelstyrke får et boost - særligt udfordres din muskulatur omkring mave, ryg og bækken i øvelserne. En ekstra gevinst ved træning på bold er, at din balance, koordination og kropsholdning udfordres og forbedres.

Timen kræver ingen forudsætninger, alle kan deltage.

Andre hold og forløb

Intro-forløb

Meld dig til introholdet hvis du ønsker et forløb, hvor du på 6 uger bliver introduceret til 6 af vores hold.

Tempoet og intensiteten bliver på intro holdet tilpasset, så der både er tid til grundig introduktion og eventuelle spørgsmål undervejs.

Introholdet er til dem der gerne vil prøve nye hold, men måske ikke har modet til at stå, som ny på et hold, hvor alle andre bare kan det.

På holdet vil der være én primær instruktør, som står for de flest træningsgange. Der vil gennem forløbet komme gæsteinstruktører, der vil undervise i deres spidskompetencer.

Alle kan være med uanset fysisk formåen. Er der særlig udfordringer der skal tages hensyn til må dette gerne oplyses til instruktøren inden holdstart.